zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Massage voor aanstaande moeders. Rugpijn, nekpijn , stress, vocht vasthouden, slecht slapen of bekkenpijn zijn allemaal kwalen die kunnen ontstaan door uw zwangerschap. Zwangerschapsmassage kan helpen om deze klachten te voorkomen en te verhelpen. Ook als u geen klachten heeft is het een zalig moment voor uzelf!

 

Als u graag eens uw zwangere lichaam een moment van ontspanning wilt geven, uw bekken en onderrug op een comfortabele manier gemasseerd wilt hebben, eindelijk dat vocht uit uw benen kwijt wilt of gewoon eens lekker verwend wil worden door middel van een lichaamsbehandeling dan kunt u bij mij terecht.

 

Voor de zwangerschapsmassages heb ik een speciale massagetafel waardoor u eindelijk eens comfortabel op uw buik kunt liggen! De tafel heeft een buikuitsparing met een ondersteuning waardoor uw buik niet in de lucht hangt maar prettig ondersteunt wordt tijdens de behandeling. Ook is er een uitsparing voor uw borsten.

Postnatale massage /massage na je zwangerschap/ massage om te ontzwangeren

 

Wat heerlijk dat je na een maand of 9 een prachtig mensje op de wereld hebt gezet! Jouw baby wordt waarschijnlijk omringd met de beste zorgen, aandacht, het lekkerste eten en zachte kleding. Veel moeders vergeten wel eens om in deze periode ook goed voor zichzelf te zorgen. Vaak heb je nog last van je hormonen en moet je nog erg wennen aan de rol van moeder of aan de rol van moeder van meerdere kinderen. Ik weet er als moeder van 2 dochters alles van hoe je jezelf hier in kan verliezen.

 

En of je nou een zware of makkelijke zwangerschap en bevalling hebt gehad, het heeft je toch de nodige energie gekost. Daarna volgen er over het algemeen toch een flink aantal slapeloze nachten en slokt de verzorging van je nieuwe kindje veel tijd op. Slaap en rust die je nou juist zo goed kan gebruiken om je lichaam weer te laten herstellen en weer tot jezelf te komen.

 

Ook het dragen en voeden van je kindje kan de nodige spierspanning met zich meebrengen, waardoor je last van je nek en schouders kunt krijgen.

 

Het even tijd maken voor jezelf om je weer energiek, ontspannen en fit te voelen is juist nu zo belangrijk. Na al het harde werken is het weer eens tijd om jezelf te verwennen!

 

Ik houd als regel aan dat je 9 weken na de geboorte weer gemasseerd kan worden. Als je eerder wilt kan je dit natuurlijk met mij overleggen.

Wil je graag weer eens op je buik kunnen liggen?

 

Niet alleen op de fantastische massagetafel in de praktijk van Me Leva maar ook op de opblaasbare Holo Lilo.

Contact:

Nancy Schonhage

Floriande eiland 7

de Slufter 128 

2134 XK in Hoofddorp

06-54 96 40 54 

relax@meleva.nl