let op

Reacties die na de behandeling kunnen optreden.

 

Na de behandeling kunt u verschillende reacties ervaren. Dit is per persoon verschillend, sommigen merken niets en anderen heel erg veel. Deze reacties worden veroorzaakt doordat er afvalstoffen vrij zijn gekomen die verwijderd moeten worden. Enkele reacties kunnen zijn: hoofdpijn, spierpijn, vermoeid gevoel of juist extra veel energie hebben. Mijn advies is dan ook om na de massage extra veel water te drinken en de dagen erna ook. De reacties zullen vanzelf verdwijnen.

 

Contra indicaties

 

Wanneer uw lichaam niet in goede conditie is, bijvoorbeeld door koorts, griep of een ernstige verkoudheid, mag u niet gemasseerd worden. Ook als u last heeft van ontstekingen, steenpuisten, gebruik van onstekingsremmers, antibiotica,besmettelijke huidziekten of als u uitgeput bent kunt u niet gemasseerd worden. Als u twijfelt of u gemasseerd mag worden neem dan contact op met uw (huis)arts.

 

 

Aansprakelijkheid

De praktijk is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van clienten die verzuimen om symptomen, blessures of aandoeningen te noemen, die eigenlijk een behandeling van een arts vereisen. Neemt u bij twijfel of u wel of niet een massage mag ondergaan contact op met uw huisarts/therapeut. Het is ook niet de bedoeling om de massage in plaats te stellen van een behandeling die u bij een behandelend arts of therapeut volgt. De massages zijn op eigen risico van de client.

Contact:

Nancy Schonhage

Floriande eiland 7

de Slufter 128 

2134 XK in Hoofddorp

06-54 96 40 54 

relax@meleva.nl